Schilderles in Eindhoven

Zowel voor beginners als gevorderden.

Indeling van de schilderles in Eindhoven

De schilderles is van woensdag tot en met vrijdag en duren 3 uur. U beslist zelf op welke dag het voor u het beste uitkomt, dat kan per keer variëren en is voor u vrij invulbaar. Woensdag 13:30u – 16:30u Donderdag 13:30u – 16:30u Vrijdag 09:00u – 12:00u en 13:30u – 16:30u

Wat leer je tijdens de schilderles

De schilderles is zo ontworpen dat iedereen, van beginners, die nog nooit een penseel in hun handen hebben gehad, tot en met gevorderden, er veel plezier en rust aan zullen beleven. De schilderles beslaat een brede selectie van onderwerpen, van figuratief tot landschappen, van stilleven composities tot meer moderne en kleurrijke abstracte studies en portretten. Peter de Waard past de schilderles aan de wensen van de cursisten aan en geven u alle hulp die u nodig heeft om uw artistieke vaardigheden verder te ontwikkelen. Goede begeleiding en lessen in de basistechnieken met de fijne kneepjes van het vak die u nodig heeft om mooie kunstwerken te creëren.

Peter de Waard geeft les om u nieuwe technieken te leren, waar u uw hele leven plezier van zult hebben. Het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten in Eindhoven en het wordt beslist een leuke ervaring die u nooit zult vergeten en voor altijd zal koesteren! Alle volwassenen, zowel jong en oud zijn welkom. Onze cursisten zijn erg enthousiast over onze schilderlessen. In de meeste gevallen is de cursus het hoogtepunt van de week. Ons cursisten hebben het altijd over het feit dat ze zoveel beter zijn geworden en dat onze innovatieve schildercursus hun verwachtingen overtreft. Bekijk eens enkele afgeronde schilderijen van onze cursisten.

Kosten schilderles

U koopt een leskaart van 10 lessen a € 302,50 incl. btw. Deze leskaart is maar liefst 4 maanden geldig. Per dagdeel wordt er een les afgeschreven, zodat u zelf uw eigen tempo kunt bepalen. Voor een goede ontwikkeling is het goed om minimaal een keer per week les te hebben.

Zelf ook leren schilderen met olieverf?

Leer schilderen als een meester!